ukimarha2
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

VIAS5  teams

Предмет

Урбанистичко планирање 2  (3.8.56)

Предметен наставник

Проф. д-р Влатко Коробар

Вон. Проф. д-р Слободан Велевски

Учесници во наставата

 

Соработници

Љубица Бојаџиева

Стефаноска Тамара

Марија Трајковска

Иван Арсовски д.и.а.  

 

 

повеќе

ВАЖНО!!! 

ВЕЖБИТЕ И ПРЕДАВАЊАТА ПО ПРЕДМЕТОТ ЌЕ СЕ ОДВИВААТ СПОРЕД ЗАДАДЕНИОТ РАСПОРЕД ЗА РАБОТА. ПОЧЕТОКОТ НА ПРЕДАВАЊАТА И ВЕЖБИТЕ ЌЕ СЕ ОДВИВААТ СПОРЕД ЗАДАДЕНИТЕ ТЕРМИНИ. ЗА СЕКОЈА ГРУПА ЗА ВЕЖБИ ЌЕ ИМА ПОСЕБЕН КАНАЛ НА ПЛАТФОРМАТА MS TEAMS НА КОЈ ВИЕ ЌЕ ТРЕБА ДА СЕ ПРИКЛУЧИТЕ 

download:

Grupi i termini za vezbi 

Raspored na rabota  

Klasi na nameni

Pravilnik za standardi i normativi  

Zimski semestar 

Predavanje 1  

Predavanje 2

Predavanje 3

Predavanje 4

Predavanje 5

Predavanje 6

Predavanje 7

Predavanje 8 

Predavanje 9

Predavanje 10 (seminarska+test)  

SEMINARSKA RABOTA (zadaca) 

Predavanje 11 

Predavanje 12

Predavanje 13

Predavanje 14

Predavanje 15

Predavanje 16

Predavanje 17

Predavanje 18

Predavanje 19 

Predavanje 20 

Predavanje 21

Predavanje 22

Predavanje 23 

Predavanje 24

VEZBI 

Vezba 1

Vezba 1_primer tabela

Vezba 2

Vezba 2 primer

Vezba 2 info

Vezba 3

Vezba 3 info

Vezba 3 primer

Vezba 4

Vezba 4 info

Vezba 5

Vezba 5_podloga

Vezba 5 podloga acad

Vezba 6 leten semestar

UP2 sodrzina na program 

UP2_maketa template

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар