arh    UKIM-znak10

АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

WebMail

Iknow

menu

menuB

РАСПОРЕД

 

Распоред на часови за 2017 / 2018 година зимски сем.pdf

Ангажман на Простории  pdf

Tермини за полагање и одбрана на интермедијарен испит во учебната 2017/2018 година pdf

РАСПОРЕД НА КОЛОКВИУМИ - ноември УЧЕБНА 2017/2018 pdf

 
 
 
РАСПОРЕД НА КОЛОКВИУМИ
САБОТА, 18 НОЕМВРИ 2017
 
НАЦРТНА ГЕОМЕТРИЈА                     8.00 - 11.00 ЧАСОТ      ГС/227,228
Доц. д-р Бојан Каранаков 

ТЕОРИЈА НА КОНСТРУКЦИЈА       9.00 - 11.00 ЧАСОТ      АМФ
Проф. д-р Лилјана Денковска

ИСТОРИЈА НА АРХ.И УМЕТ.3        
11.30 - 13.30 ЧАСОТ     ГС/АМФ
Проф. д-р Елизабета Касапова

ДОК.И ИСТР.НА ГРАД.НАСЛЕД.
Доц. д-р Ана Ивановска Дескова  
           13.45 - 14.45 ЧАСОТ     ГС/АМФ

ТЕОРИЈА НА АРХИТЕКТУРАТА
Проф. д-р Анета Х.Поповска      
              15.00 - 18.00 часот     ГС/АМФ

Од Деканатот
 
 
 

 

ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЗАВРШНИТЕ ИСПИТИ
(ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИТЕ РАБОТИ
ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА) pdf

 

 

 

 

 

 

Архива:

 

 

Распоред на часови за 2016 / 2017 година летен сем.pdf

 

Ангажман на Простории 2016 / 2017 година летен семpdf

Испитни Сесии ЕКТС 2016-2017 pdf

Распоред на колоквиуми маj 2017 pdf

 

Распоред на колоквиуми март 2017 pdf
Распоред на колоквиуми декември 2016 pdf
 
ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЗАВРШНИТЕ ИСПИТИ 2016/2017 година pdf
 
(ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИТЕ РАБОТИ ВО УЧЕБНАТА Јуни 2016/2017 ГОДИНА)

(ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИТЕ РАБОТИ ВО УЧЕБНАТА Јануари 2016/2017 ГОДИНА 

Tермини за одбрана на интермедијарниот испит во учебната 2016/2017 година: 

Распоред на часови за 2016 / 2017 година зимски сем.pdf

Ангажман на Простории2015 / 2016 година зимски сем.pdf

 

Распоред на часови за 2015 / 2016 година летен сем.pdf
Ангажман на Простории 2015 / 2016 година летен сем.pdf
Распоред на колоквиуми мај 2016 pdf
 

 

Испитни Сесии ЕКТС 2015-2016 pdf
Распоред на часови за 2015 / 2016 година зимски сем.pdf
Ангажман на Простории 2015 / 2016 година зимски сеpdf
 
 
 
 

ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЗАВРШНИТЕ ИСПИТИ

(ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИТЕ РАБОТИ ВО УЧЕБНАТА 2015/2016 ГОДИНА)


 
 
 
 

 

ИСПИТНИ СЕСИИ                                                                                                                             ЕКТС 2014/2015