arh    UKIM-znak10

АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

ПРВ ЦИКЛУС

УПИСИ 2017/2018

 

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА ЗА КАНДИДАТИТЕ КОИ СЕ РАНГИРААТ СПОРЕД УСПЕХОТ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРЕД ПРОВЕРКАТА НА ЗНАЕЊА И УМЕЕЊA 

Државна квота.pdf pdf

Приватна квота.pdf pdf

Државна квота - Кандидат чие родителско право го врши само еден родител pdf

Приватна квота - Кандидат чие родителско право го врши само еден родител pdf

Националности.pdf pdf

Нерангирани.pdf pdf

Нерангирани под минимум поени.pdf pdf

 

објавено на      25.8.2017        10:44:00

 

 

 

РОКОВИ ЗА КАНДИДАТИТЕ КОИ СЕ РАНГИРААТ СПОРЕД УСПЕХОТ ОД СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРЕД ПРОВЕРКАТА НА ЗНАЕЊА И УМЕЕЊA
TabelaRokovi2017
Проверката на знаења и умеења ќе се одржи на 21.08.2017 во 10 часот
 

 

 

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 СЕ ИЗВЕСТУВААТ КАНДИДАТИ ОД ДЕМО ТЕСТИРАЊЕ, ДЕКА УВИД ВО ТЕСТОВИТЕ ЗА СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ, ЌЕ СЕ ИЗВРШИ ВО ВТОРНИК, 11 ЈУЛИ, ВО 10.00 ЧАСОТ, ВО ДЕКАНАТОТ НА ФАКУЛТЕТОТ.

 ДЕКАНАТ НА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ

 

 

Upisi2017-4

 

Download ------> Образец ДемоТестирање

Download ------> Образец Подготвителна

 

 

 

Download ------> Корисничко упатство за студенти

Download ------> Корисничко упатство за професори

 

 

Упатство за документи за упис 2017/2018 година

Упатство Iknow

 

Архива:

уписи 2014-2015

уписи 2015-2016

уписи 2016-2017